Gorillaz lufter nyt nummer live med Snoop Dogg

Gorillaz lufter nyt nummer live med Snoop Dogg
Gorillaz (Damon Albarn) i Royal Arena. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Gorillaz er så småt ved at nå enden på deres ‘Humanz’-turné, der for tiden har placeret dem i Sydamerika. Men inden ‘Humanz’-kapitlet blot bliver historie, har Damon Albarn og hans tegneseriehold allerede sørget for, at vi ikke skal frygte endnu syv års ventetid til næste album, som det var tilfældet med ‘Humanz’ – det nye album er nemlig lige på trapperne, og nu har vi allerede fået forsmag nummer to fra projektet.

Forsmagen landede i forbindelse med Gorillaz’ koncert i Chile i sidste uge, hvor Albarn og co. spillede det nye nummer ‘Hollywood’. Nummeret gæstes af Jamie Principle og Snoop Dogg – sidstnævnte var dog ikke med på scenen, men hans linjer er ikke til at tage fejl af.

‘Hollywood’ lander i kølvandet på det andet nye nummer ‘Idaho’. Begge numrenes titler angiver, hvor nummeret blev skrevet henne. Måske det bliver temaet for det kommende album?

Historien melder dog endnu intet om, hvornår vi kan forvente, det nye album lander, men både Jamie Hewlett og Damon Albarn har givet udtryk for, det er lige rundt om hjørnet. Men som Albarn udtaler på scenen i ‘Hollywood’-videoen: »Hvis I går ud og fortæller nogen, at vi udgiver et nyt album meget snart, vil jeg benægte det, okay?«. Professionel helgardering, når det er bedst.

Hør nummeret via den fan-optagede video herunder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af