Se Cardi B hylde Tarantinos ‘Kill Bill’-film i videoen til ‘Be Careful’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Cardi B har netop delt en video til hendes sang, ‘Be Careful’, der for tiden er den næstmest populære sang, der sampler Lauryn Hills 1998-hit ‘Ex-Factor’. Sangen er en af mange fra ‘Invasion of Privacy’-albummet, der handler om utroskab, og teksten er udformet som en advarsel om hvad der sker, hvis hendes udkårne ikke er »careful«.

Videoen er én lang hyldest til Quentin Tarantinos to ‘Kill Bill’-film, nogle af de mest progressive actionfilm i nyere tid. Ligesom Uma Thurmans rolle i filmen giftes Cardi B langt ude i en ødemark med en mand, der om noget har grund til at være varsom.

Det er desværre ikke hendes virkelige forlovede, Offset, vi ser i videoen, og vi ser desværre ikke det samme niveau af vold, som udspiller sig i løbet af Tarantinos to filmsucceser. Det må vi håbe på i en fortsættelse en dag.

Læs også: DJ Khaled og Cardi B gæster Jennifer Lopez på latinpop-bangeren ‘Dinero’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af