Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne gang med bl.a. Drake og Gorillaz.
Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Gorillaz.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Drake ‘Scorpion’

Drake er så stor en superstjerne, at han knap nok behøver at sige noget om sit album, inden hypen begynder at bygge sig op. Han har været ekstremt sparsom med informationer omkring ‘Scorpion’ op til udgivelsen, men nu er efterfølgeren til 2017-albummet (sorry, vi mener playlisten) ‘More Life’ klar.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Let’s Eat Grandma ‘I’m All Ears’

Let’s Eat Grandma kom stort set ud af det blå, da de debuterede med det ambitiøse popalbum ‘I, Gemini’ tilbage i 2016. Sidenhen har de trukket deres musik i mere elektroniske og synthesizerbaserede retninger på en række stærke singler, hvor de absolut ikke har lagt en dæmper på deres flair for knitrende popproduktioner.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Florence + the Machine ‘High as Hope’

Florence + The Machine har alle dage imponeret med deres virtuose og farverige artpop, og hvis singlerne har noget at skulle have sagt, er skalaen skruet helt op på ‘High as Hope’. ‘Sky Full of Song’, ‘Hunger’ og ‘Big God’ er nogle af de mest højtragende sange, Florence Welch nogensinde har sunget, og med Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr., Kelsey Lu og Jamie xx på gæstelisten kan albummet forhåbentlig leve op til de høje målsætninger.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Gorillaz ‘The Now Now’

Gorillaz udgav sidste år det meget lange og kvalitetsmæssigt meget blandede album ‘Humanz’, hvor gæsterne desværre også stjal lidt for meget af rampelyset. ‘The Now Now’ er det modsatte – det er kort, det er stilmæssigt meget konsekvent i et synthwave-inspireret popunivers, og der er næsten ingen gæster. Man kunne allerede smuglytte til en live-opførsel af albummet i mandags, og nu er albummet altså ude – lige i tide til, at din Roskilde-camp kan nå at voldlytte det, inden tegneseriebandet lukker Orange scene om godt en uge.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. 03 Greedo ‘God Level’

Til trods for, at Kanye West den forgangne måned har bevist, at korte hiphopalbum nogle gange er de bedste, holder det ikke den fængselsdømte rapper 03 Greedo tilbage fra at give os over halvanden times musik på det, der sandsynligvis er det sidste album, han udgiver, mens han er på fri fod. Efterfølgeren til ‘The Wolf of Grape Street’ fra sidste år byder på mere af den gangsta-emo, som han oprindeligt slog igennem med, men dog blandet med lidt festlige bangers såsom ‘No Disrespect’, ‘Cutlass’ og den dancehall-inspirerede ‘Onna Way to the Paper’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af