J. Cole deler freestyle-video og teaser nyt projekt: ‘The Fall Off’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er kun et par måneder siden, J. Cole udgav sit seneste album, ’KOD’, men Dreamville-rapperen er tilsyneladende allerede klar til at fortsætte sin produktive stime. Cole har netop delt det nye nummer ’Album of the Year (Freestyle)’ med tilhørende video – en ganske gedigen freestylerap over Nas og Bravehearts nummer ’Oochie Wally’ fra 2001.

J. Cole lagde den Simon David-instruerede video ud på Youtube med ordene: »The Off Season coming soon… all roads lead to The Fall Off«. Det sidste nummer på ’KOD’ hedder ’1985 – Intro to ’The Fall Off’’, så det lader til, han allerede da var klar med det kommende projekt.

Cole har tidligere udtalt, at han arbejdede på et projekt med titlen ‘The Fall Off’, allerede inden han gik i studiet for at indspille ‘KOD’. Han har efter den nye freestyle og teaser ikke uddybet, hvad ‘The Fall Off’ mere præcist bliver for en størrelse, men det tyder umiskendeligt på, der er en form for album på trapperne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af