Kanye West rocker kæmpesandaler i videoen til sjofelt Lil Pump-samarbejde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kanye Wests alt for små sandaler stjal for et par uger siden opmærksomheden til 2 Chainz’ bryllup. Han har siden prøvet at forklare det bette fodtøj med en japansk reference, men går nu meme-planken ud med en gigantisk udgave af Yeezy-sandalerne i videoen til det nye track ‘I Love It’.

Sangen er blevet til i samarbejde med Lil Pump og havde højst usædvanligt premiere, da det i aftes kom frem, at Kanye ville fungere som kreativ direktør for pornositet Pornhubs årlige prisuddeling. Nu er der så landet en musikvideo instrueret af Amanda Adelson og Kanye selv med Spike Jonze som executive producer.

Videoen har også besøg af Adele Givens, og her har Kanye og Lil Pump iklædt sig nogle (mildt sagt) oversize-udgaver af deres tøj – som sagt inklusiv sandaler.

I Pornhubs ånd handler ‘I Love It’ ikke så meget om kærlighed, men mere om de kødelige lyster. Kanye rapper blandt andet følgende:

»I’m a sick fuck, I like a quick fuck
I like my dick sucked, I’ll buy you a sick truck
I’ll buy you some new tits, I’ll get you that nip-tuck
How you start a family? The condom slipped up«.

Læs også: Kanye sender Drake en uforbeholden undskyldning: »Jeg elsker dig, og jeg elsker Pusha«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af