Nicki Minaj om sammenstødet med Cardi B: »Jeg er ikke en klovn. Det der er klovne-shit«

Nicki Minaj om sammenstødet med Cardi B: »Jeg er ikke en klovn. Det der er klovne-shit«
Nicki Minaj.

I weekenden gik tog Nicki Minaj og Cardi B deres lille beef til et nyt niveau, da de to rappere røg direkte i totterne på hinanden til en gallafest ved New York Fashion Week. Sammenstødet blev stoppet af musikernes sikkerhedsvagter, der angiveligt skulle have kommet til at smække en albue i ansigtet på Cardi, så hun måtte gå derfra med et blåt øje (samt ødelagt kjole og en mistet sko).

Efter optrinnet leverede Cardi B en længere sviner via Instagram, hvor hun både anklager Nicki Minaj for at have løjet, at have presset folk i branchen til ikke at arbejde med Cardi og ikke mindst at have talt dårligt om Cardis evner som mor.

»Men når du nævner mit barn, når du vælger at like kommentarer om mig som mor, komme med kommentarer om mine evner til at tage mig af min datter, så er alle bets fucking off«, skrev Cardi B.

Denne anklage var alligevel en tand for meget for Minaj, der i en ny episode af sit ’Queen Radio’-program på Beats 1 giver Cardi B svar på tiltale.

Minaj satte først ord på weekendens sammenstød: »Den anden aften var jeg en del af noget så ydmygende og nedværdigende at gå igennem foran en højere gruppe… folk, der har styr på deres liv. Måden, de gik forbi os og så på det her modbydelige optrin. Jeg var ydmyget. Jeg var i en Gaultier-kjole – lige fra motherfucking catwalken – og jeg kunne ikke fatte, hvor ydmygende det hele føltes«.

Dernæst knyttede Minaj et par ord til anklagen om, at hun skulle have talt dårligt om Cardi B’s evner som nybagt mor: »Jeg ville aldrig tale om nogens barn. Det er så trist, at nogen ville anklage mig for det, fordi jeg er the bad guy, og folk tror på dem. Jeg ville aldrig tale om nogens barn eller opdragelse. Det er så skørt, folk altid vil gøre Onika (Nicki Minajs rigtige navn, red.) til det dårlige menneske. Jeg vil bare gerne have folk ved, at Onika Tanya Maraj aldrig nogensinde har snakket og aldrig nogensinde vil snakke dårligt om nogens barn. Jeg er ikke en klovn. Det der er klovne-shit«.

»Giv denne her kvinde noget fucking hjælp. Denne kvinde er på det bedste stadie af sin karriere, og hun kaster med flasker? Hvem fuck holder en intervention for hende? I er ligeglade, indtil nogen er fucking døde. Det her shit er ikke fucking sjovt. Lægger I hånd på nogle bestemte mennesker, dør I. Punktum«.

Cardi B har endnu ikke reageret på Nicki Minajs udtalelse.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af