Emil Stabil har lavet en sang med sit største idol – hør ‘En sang’ featuring Gucci Mane

Emil Stabil har lavet en sang med sit største idol – hør ‘En sang’ featuring Gucci Mane
Emil Stabil og Gucci Mane på coveret til 'En sang'.

Gucci Mane er den største inden for Atlantas trap-miljø. Han har mere eller mindre startet hele byens hiphopscene og er elsket som ingen andre. Så det er pænt vanvittigt, at den danske trap-kunstner Emil Stabil har fået selveste Gucci Mane med på sin nye single ‘En sang’.

Den danske rapper har nemlig aldrig lagt skjul på sin beundring af Atlanta-ikonet, så det er noget af en bedrift, at de nu kan findes på samme track. Og Gucci Mane lyder faktisk, som om han har gjort sig umage. Hans indledende vers er blandt hans skarpeste i år. Emil Stabils catchy omkvæd er samtidig én stor fejring af, at han rent faktisk har lavet en sang med idolet: »Ooh-wee, det’ Gucci og Emil!«.

‘En sang’ er den anden single i Emil Stabils comeback-kampagne i år. Tidligere kunne man se ham rendt rundt i Tokyo i den imponerende ‘Lotteri’-video. På lørdag spiller han desuden til den store hiphopfest på Roskilde Festival.

Lyt til podcast: Efter to års fravær: Emil Stabil annoncerer comeback i Soundvenues hiphop-podcast

Læs også: Emil Stabils nye single er unægteligt en banger – men er den comeback-hittet, vi har ventet på?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af