Lorde teaser tredje album på toårsdagen for ’Melodrama’

Lorde teaser tredje album på toårsdagen for ’Melodrama’

I går var det to år siden, Lorde udgav sit stærke, modne og ganske hitspækkede andet album, ’Melodrama’. I denne anledning sendte hun en hilsen til sine fans via Instagram, hvor hun gav en status på sit ve, vel og kommende udgivelse.

I story-opdateringen takker den newzealandske sanger sit publikum, der gjorde ’Melodrama’ til sit eget, og som dansede med hende til det. Hun skriver endvidere, at hun føler, hun er modnet betydeligt, siden hun sidst satte sange i verden: »Jeg var sådan en baby, da jeg lavede det værk (…) Det føles som om, jeg er vokset meget siden da. Jeg har været i Antarktis, jeg har en hund nu og en kat, og jeg kan bage brød og lave mad og holde planter i live osv. Det er et godt liv, I har givet mig«.

Sidst, men ikke mindst, runder Lorde taksigelsen af med fem væsentlige ord: »Third one in the oven«. Lorde er altså med andre ord i gang med opfølgeren til ’Melodrama’ – og siden hun selv erklærer, hun har lært at lave både mad og bage brød, kan man måske endda være så frisk at udlede (af den ganske vist dybt normale talemåde), at albummet er ganske godt på vej, hvis det allerede er i ovnen.

Læs også: Lorde sender personlig mail til fans efter endt turné

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af