Blueface, Lil Tjay og Blac Youngsta giver fælleskoncert i København

Blueface, Lil Tjay og Blac Youngsta giver fælleskoncert i København
Blueface. (Foto: Ramon Piquero)

Det er tre af de mest omtalte og lovende nye rappere på den amerikanske hiphopscene, der snart kommer til København og giver en fælleskoncert. Den nye hiphop-koncertserie Lit & Loud i Tap1 har nemlig booket Blueface, Lil Tjay og Blac Youngsta til at spille den 7. november.

De tre unge rappere inkarnerer tre ret forskellige tendenser i ny amerikansk hiphop.

Blueface fik stor hype tidligere i år med hittet ‘Thotiana’, der viste, hvor sært fængende vestkyst-rapperens off beat-flow er, samtidig med at en lang række memes gjorde ham til en konstant viral opmærksomhedsmagnet. Senest har det været lidt mere stille om Blueface, men han er stadig en helt unik karakter på den sprudlende amerikanske scene.

Lil Tjay er derimod en mere melodisk gaderap-artist i en stil, vi kender fra Lil Durk og Future – eller hos samtidige som Roddy Ricch, Polo G og A Boogie Wit Da Hoodie. Lil Tjay er en af de stærkeste stemmer i den stime af melodisk trap.

Blac Youngsta er nok den mindst fremtrædende af de tre og er kendt for en blanding af voldsom trap og komiske eller uventede indslag.

Billetsalget starter fredag den 27. september kl. 10.00 via BeatBase.

Lit & Loud: Blueface, Lil Tjay & Blac Youngsta (US)
7. november
Tap1
Billetpris: 450 kr.

Læs også: Hvor blev hypen af? Blueface, ’Hot Girl Summer’ og meme-kulturens mange faldgruber
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af