Kanye West sætter ny udgivelsesdato på ’Jesus Is King’

Kanye West sætter ny udgivelsesdato på ’Jesus Is King’
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Først ventede vi forgæves på den 27. september. Så gjorde vi det igen den 29. september. Men begge planlagte udgivelsesdatoer kom og gik uden det lovede nye album fra Kanye West: ’Jesus Is King’.

I mellemtiden har Kanye dog holdt forskellige lytteevents, hvor heldige fans, branchefolk samt hovedpersonens familie og venner har fået en forsmag på ’Jesus Is King’ akkompagneret af en IMAX-film af samme navn. Seneste lytning fandt sted lørdag aften på George Washington University, hvor Kanye ifølge flere tilstedeværende afslørede den nye (angivelige) udgivelsesdato: 25. oktober.

25. oktober skulle ligeledes være datoen, hvor IMAX-filmen få premiere på den anden side af Atlanten. Filmen skulle efter sigende bestå af dokumentariske optagelser fra Kanye Wests Sunday Services gennemsyret af stilmæssig inspiration fra Stanley Kubricks ikoniske ’2001: A Space Odyssey’ fra 1969.

Læs også: Kanye West holdt lyttefest for ‘Jesus Is King’: Ingen telefoner, safoxon-solo og slut med bandeord

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af