Selena Gomez annoncerer udgivelsesdato for kommende album ‘Rare’

Selena Gomez annoncerer udgivelsesdato for kommende album ‘Rare’
Selena Gomez. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Selena Gomez længe har arbejdet på sit tredje studiealbum, men nu er sangeren endelig klar til at løfte sløret for detaljerne omkring det kommende udspil.

Albummet har fået titlen ‘Rare’ og består af 13 numre, heriblandt de nylige singler ‘Lose You To Love Me’ og ‘Look At Her Now’, der behandler Gomez’ hårde breakup med Justin Bieber. Udgivelsen, der er sat til 10. januar, byder desuden på features fra Kid Cudi og 6LACK, som det fremgår af pladens art work.

Sangeren har desuden delt en teaser for albummet med udklip fra en række af de nye sange. På Instagram beskriver Gomez albummet som »den mest ærlige musik, jeg nogensinde har lavet«.

‘Rare’ markerer Gomez’ første album siden ‘Revival’ fra 2015, og har været gennem en række forsinkelser, blandt andet grundet sangerens nyretransplantation og hendes ophold på en klinik for psykisk sundhed, hvor hun blev behandlet for angst og depression.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trackliste for ‘Rare’:
01. Rare
02. Dance Again
03. Look At Her Now
04. Lose You to Love Me
05. Ring
06. Vulnerable
07. People You Know
08. Let Me Get Me
09. Crowded Room (feat. 6LACK)
10. Kinda Crazy
11. Fun
12. Cut You Off
13. A Sweeter Place (feat. Kid Cudi)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af