ASAP Rocky har det vildt og sammenligner ‘Testing’ med skelsættende Kanye West-mesterværk

ASAP Rocky har det vildt og sammenligner ‘Testing’ med skelsættende Kanye West-mesterværk
ASAP Rocky. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

ASAP Rockys seneste album ‘Testing’ var solidt, men pladen havde ikke overvældende succes hverken kritisk eller salgsmæssigt.

Det er der dog en ‘naturlig’ forklaring på, fortæller rapperen i et nyt videointerview med Kerwin Frost.

»Jeg er en af den slags artister, jeg er ligesom vin, og mange folk værdsætter det (Rockys musik, red.) mere, som de vokser og udvikler sig som musikelskere«, siger Rocky, inden han slipper bomben:

»De forstår det ikke rigtigt før to-tre år senere«.

Ah ja, det er en dejlig måde at argumentere på: Hvis du ikke kan lide min kunst, så er det fordi, du ikke forstår den.

Rocky går faktisk så langt som at sammenligne ‘Testing’ med Kanye Wests skelsættende ‘Yeezus’, hvis eksperimenterende noise-rap var et gigantisk kvantespring fra den maksimalistiske forgænger ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’.

»Enten elsker eller hader du det«, siger Rocky om ‘Testing’: »Det er et af den slags eksperimenter. Det var mit ‘Yeezus’«.

‘Yeezus’ blev dog også hyldet ved sin udgivelse, selv om albummet næsten kun er steget i status, siden det kom ud i 2013.

»Mit kultfølge, jeg tror, de forstår det, de elsker det«, siger rapperen om ‘Testing’: »Jeg gider ikke udgive noget, der er kontemporært«.

Tiden vil vise, om ‘Testing’ med historiens gang vil blive et lige så hyldet album som ‘Yeezus’. Mit bud, spørger du? Det gør det ikke. Og lad os så lige slappe af med at tale ned til alle dem, der ikke faldt på knæ for at tilbede ‘Testing’ som et uundgåeligt mesterværk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af