Justin Bieber rørt til tårer, da han fortæller om sit forhold til Billie Eilish: »Jeg vil bare beskytte hende«

Det er ikke nogen hemmelighed, at Billie Eilish altid har været kæmpefan af Justin Bieber. Og Bieber er også blevet stor fan af den 18-årige superstjerne – han medvirkede blandt andet på hendes remix af ‘bad guy’.

I et nyt interview med Zane Loew fra Apple Music fortæller Bieber om deres første møde og deres forhold. Og han bliver tydeligt rørt, når han tænker på den unge superstjerne, som (sandsynligvis) gennemgår mange af de samme ting, som Bieber selv gjorde, da han blev katapulteret mod stjernehimlen i en meget ung alder.

»Hun er vild. Hun er en superstjerne«, siger Bieber og fortsætter om deres første møde: »Jeg ville bare beskytte øjeblikket, for vi ved ikke, hvor mange muligheder vi får med hinanden. Jeg bliver helt tårevædet bare af at tænke på Kobe-situationen (hans tragiske, utidige død, red.). Man ved det bare aldrig. Jeg ville bare være et godt eksempel. Jeg føler mig bestemt beskyttende over for hende«.

»Det var hårdt for mig at være så ung og være i branchen og ikke vide, hvor jeg kunne finde støtte. Alle fortalte mig, at de elskede mig, men de var klar til at vende ryggen til mig på et sekund. Så det var hårdt, for jeg ville gerne have hende (Eilish, red.) til at vide, at hun kan regne med mig«, fortsætter han.

Herefter bliver Bieber tårevædet og kigger ned i jorden, mens han fortæller:

»Når alt kommer til alt, vil jeg ikke presse mig selv på for at forsøge at få et forhold til hende. Det skal være naturligt, ikke? Så jeg forsøger bare at lade hende gøre sin ting, og hvis hun nogensinde har brug for mig, så er jeg der for hende. Jeg vil bare beskytte hende. Jeg vil ikke have, at hun går igennem det, jeg har gået igennem. Det ville jeg ikke ønske for nogen«.

Interviewet lander i forbindelse med Biebers nye album ‘Changes’, som tidligere har fået stjernen til at åbne op om sin hårde barndom med et stofmisbrug i en alder af kun 13 år.

View this post on Instagram

stream changes

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af