Nick Cave annoncerer virtuel solokoncert – se den imponerende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nick Cave var nødsaget til at aflyse hele sin ‘Ghosteen’-turné i kølvandet på corona. Men nu er der gode nyheder til alle, der må vente til 2021 med at opleve den enigmatiske stjernemusiker i Royal Arena.

Cave har nemlig annonceret en virtuel solokoncert, der finder sted over en eksklusiv livestream den 23. juli. Med sit klaver som eneste akkompagnement vil musikeren spille op mod 20 sange fra sit omfattende bagkatalog – inklusive fra hans seneste, mesterlige album ‘Ghosteen‘ samt fra hans udgivelser med The Bad Seeds og Grinderman.

Koncerten blev optaget sidste måned i Alexandra Palace i London af den prisvindende filmfotograf Robbie Ryan (‘Marriage Story’, ‘The Favourite’) og den første trailer til koncertoplevelsen ser da også storslået ud.

Selvom koncerten er optaget, er der tale om et enkeltstående arrangement, der kræver billet. Prisen ligger på cirka 130 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af