Artigeardit og Medina synger duet på ny overraskende single – hør ‘I nat’

Artigeardit og Medina synger duet på ny overraskende single – hør ‘I nat’
Artigeardit og Medina.

Artigeardit er gået fra at være et undergrundsnavn med stort lyrisk talent til at være en vaskeægte rapstjerne. I år har han desuden vist nye, melodiske sider på sange som ‘Idiot’ og ‘Den værste’. Men det er alligevel ret uventet, at han nu går popplanken ud med selveste Medina på fællessinglen ‘I nat’.

Rapperen og popstjernen synger nemlig duet over et dansevenligt, poppet beat. »Jeg tvivler ikke på, at du er god og ordentlig«, synges der i omkvædet, mens der er en god dosis flirt i luften. Andre steder lover Artigeardit, at han kan sørge for alt fra fodmassage til god udsigt og lange nætter.

»Jeg tror ikke, mange så den komme«, udtaler Artigeardit om samarbejdet i en pressemeddelelse: »Fra jeg var en lille knægt, har hun jo været en kæmpestor stjerne. Det var en syg følelse at være i studiet med hende og ret skelsættende for mig. Vi gik fra kælderstudie til at indspille med Medina, Danmarks Madonna«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af