Post Malone-hit bliver den anden sang i historien til at ramme vild Spotify-milepæl

Post Malone-hit bliver den anden sang i historien til at ramme vild Spotify-milepæl
Post Malone. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Post Malone havde et fremragende 2017, især takket være hits som ‘Congratulations’ feat. Quavo, ‘Candy Paint’ og selvfølgelig ‘Rockstar’ med 21 Savage som gæst.

Sidstnævnte har nu ramt en sjælden milepæl, da ‘Rockstar’ har rundet hele to milliarder streams på Spotify.

Ifølge Spotify Daily Data er ‘Rockstar’ den blot anden sang i historien, der runder det fornemme tal. Siden 2018 har Post Malone-hittet ligget efter Ed Sheerans ‘Shape of You’, som forbliver på førstepladsen over de mest streamede sange i Spotifys historie. Dén sang har sågar rundet de 2,5 milliarder streams.

Tidligere på året kunne Post Malone også fejre en anden imponerende rekord. Hans single ‘Circles’ fra sidst års ‘Hollywood’s Bleeding’ blev nemlig den sang, der har befundet sig længst tid i top-10 på Billboard-listen nogensinde.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af