Billie Eilish’ bror Finneas går fuld emo med sin nye sangtitel – hør ‘Can’t Wait to Be Dead’

Billie Eilish’ bror Finneas går fuld emo med sin nye sangtitel – hør ‘Can’t Wait to Be Dead’
Finneas. (Foto: Teren Mabry)

Popsensationen Billie Eilish er ikke bange for at flirte med emo-markører og dyrke dystre tematikker som depression og dødslængsel. Men hendes bror Finneas, der også producerer søsterens musik, har egentlig arbejdet inden for en mere klassisk sangskrivning på sit solomateriale.

Derfor er det en smule overraskende, at han går fuld emo med sin nye sangtitel. Finneas’ netop udgivne single hedder nemlig ‘Can’t Wait to Be Dead’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lyder jo pænt dramatisk. Men ifølge Finneas handler sangen faktisk om hans forhold til internettet.

»Den kan betyde hvad som helst for alle, der lytter, men for mig handler den om mit forhold til internettet«, udtaler han via en pressesmeddelelse:

»Specielt i et valgår. Specielt under en pandemi. Nogle gange får internettet mig til at grine, nogle gange får det mig til at græde, nogle gange gør det mig håbefuld. Men nogle gange får det mig til at ønske, at jeg var død«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af