Øv: Ingen dansk producer på Justin Biebers nye album alligevel

Øv: Ingen dansk producer på Justin Biebers nye album alligevel
Justin Bieber. (Foto: Mike Rosenthal)

Så tæt på og alligevel så langt fra. Sådan må det lidt føles for den danske producer Benjamin Lasnier lige nu.

Det var nemlig lykkedes den unge beatmager at få sine produktioner hele vejen frem til Justin Bieber. Og ikke nok med det. Superstjernen havde også indspillet sange over dem. For et par uger siden dukkede Bieber endda op på Instagram Live, mens et af Lasniers beats kørte i baggrunden.

Den historie var exceptionelt god, for Lasnier var engang noget af en Instagram-stjerne, fordi han lignede Justin Bieber.

Der var altså en del der tydede på, at den danske producer måske ville være med på Justin Biebers nye album, ‘Justice’, der er landet i dag. Men nu er drømmen om den danske Biebers involvering i albummet desværre brast.

‘Justice’ er ude, og der er ikke nogen sang med den danske producer at finde på tracklisten.

Det er selvfølgelig ærgerligt. Men Benjamin Lasnier skal nok klare sig.

Danskerens producerkarriere går jo ret fantastisk alligevel: I løbet af det seneste års tid har han eksempelvis lavet musik for Megan Thee Stallion, YG og Headie One, og da vi interviewede ham for nylig, fortalte han om en kontakt til Post Malone.

Derudover eksisterer sangene med Bieber jo stadig. Måske kommer de med på næste album. Hvem ved?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af