En af de mest hypede New York-rappere lige nu kommer til Danmark

En af de mest hypede New York-rappere lige nu kommer til Danmark
Lil Tjay. (Foto: PR)

Efter mange år i skyggen af andre metropoler er hiphoppens fødeby begyndt at indtage spotlyset igen. De seneste år har rappere som Cardi B og den afdøde drill-stjerne Pop Smoke således gjort deres for, at New York skal genvinde sin status som hiphoppens hovedstad.

Et af de mest hypede nye navne på byens scene lige nu er den kun 19-årige Lil Tjay, der har samarbejdet flittigt med Pop Smoke og er kendt for en melodisk, autotune-tung rapstil. Og netop Lil Tjay har nu meldt ud, at han gæster Danmark til efteråret.

Rapperen, der for tiden hitter i både USA og Danmark med 6lack-samarbejdet ‘Calling My Phone’, har således annonceret sin ankomst til Amager Bio 9. november.

Billetsalget starter 9. april klokken 12.00 via Ticketmaster.

Lil Tjay (US): Destined 2 Win Tour
Amager Bio
9. november 2021

Billetpris: 370 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af