»Jeg har lyst til at græde« – Billie Eilish sætter ‘Happier Than Ever’ i verden med blottede følelser

»Jeg har lyst til at græde« – Billie Eilish sætter ‘Happier Than Ever’ i verden med blottede følelser
Billie Eilish på coveret til ‘Happier Than Ever’. (Foto: PR)

Så oprandt dagen. Efter flere måneders optakt med blandt andet et viralt Vogue-fotoshoot og en kontroversiel slangevideo har Billie Eilish udgivet sit nye album, ‘Happier Than Ever’, og ikke kun fanbasen og popkulturen har stærke følelser omkring begivenheden.

I et nyt opslag på sin Instagram sætter stjernen albummet i verden med en ærlig beskrivelse af, hvor meget indspilningsprocessen og det færdige resultat har betydet for hende.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det har været den mest fyldestgørende, tilfredstillende og dybe oplevelse, jeg nogensinde har haft med musik. Finneas og jeg var i den syvende himmel, da vi lavede dette album (…) Jeg har lyst til at græde. Jeg voksede så meget i processen med at skabe albummet og oplevede så meget selvrealisering og selverkendelse,« skriver Eilish blandt andet og slutter af med en kærlighedserklæring til sin bror og tætte samarbejdspartner.

Vi går naturligvis i dybden med ‘Happier Than Ever’ i en snarlig anmeldelse. For spørgsmålet melder sig naturligvis, om album nummer to kan leve op til gigantsuccesen med ‘When We All Fall Asleep Where Do We Go’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af