Kidd snakker skotsk og lader, som om han sniffer streger på Benal-produceren Alberts nye single

Kidd snakker skotsk og lader, som om han sniffer streger på Benal-produceren Alberts nye single
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Kidd er over alt i år. Rapperen har ikke bare hittet stort med ‘Buongiorno’ og været en del af den Cheff Records-reunion, som denne weekend spiller koncerter i Aarhus og København. Han er også aktiv som gæsteartist som aldrig før.

Tidligere i år er Kidd blandt andet dukket op på sange af L.O.C., Marwan og Lolo. Men ingen af de gæsteoptrædener har været nær så skør som den, han nu har leveret på sangen ‘Last Night’ af Albert, som mange vil kende som den ene halvdel af Benal.

Sangen starter simpelthen med, at Kidd skal i byen og derfor sniffer et par baner kokain på toilettet – altså, det lader han som om. Den situation beskriver han i en slags spoken word – som han leverer på engelsk med tyk skotsk accent.

Resultatet er en ret gakket festsang, der minder lidt om de konceptuelle, humoristiske numre, Emil Lange har udgivet, siden han sprang ud som soloartist.

‘Last Night’ er den ene halvdel af en dobbeltsingle, som Albert har udgivet i dag. Den anden sang hedder ‘The Come Up’ – den har dog ingen skøre gæster med.

Albert har i samme ombæring annonceret sit selvbetitlede debutalbum, der udkommer 19. november.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af