Kidds nye album er færdigt og klar til at blive udgivet, siger rapperen

Kidds nye album er færdigt og klar til at blive udgivet, siger rapperen
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Kidds debutalbum ‘Greatest Hits 2011’ er netop fyldt ti år, men her i 2021 er der stadig fuld gang i karrieren.

I løbet af i år har den karismatiske rapper således udgivet solosangene ‘Buongiorno‘ og ‘Slikhår’ samt et par numre med de gamle venner fra Cheff Records, som han også spiller koncerter med igen.

Der skulle desuden komme både et nyt album samt en ny udgivelse fra Cheff i år – de er dog ikke landet indtil videre. Men nu har Kidd givet en kort statusopdatering på Instagram.

»Cheff Records knokler med at få vores shows og produktion klar (…) vi har hemmelige gaver til jer«, skriver Kidd om de to koncerter, der finder sted i denne måned i København og Aarhus.

Angående soloalbummet skriver rapperen, at han har musikken og planen færdig, og at udgivelsen er lavet med producerne Emil og Asmus Harm.

Ifølge Kidds Instagram Story er han klar til at udgive, men »en masse pjat står i vejen«. Det ser altså ud til, at vi må være tålmodige lidt endnu.

Derudover fortæller Kidd også, hvad han ellers bikser med for tiden. Der kommer således snart et rejseprogram, hvor han tager til Norditalien, og næste år kommer der endnu en naturvin.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af