Pårørende til Astroworld-ofre afviser Travis Scotts tilbud om at betale for begravelserne

Pårørende til Astroworld-ofre afviser Travis Scotts tilbud om at betale for begravelserne
Travis Scott under den tragiske Astroworld-koncert i Houston. (Foto: Erika Goldring/WireImage)

Travis Scott stod som bekendt på scenen, da åbningskoncerten til årets Astroworld-festival 5. november endte i en katastrofal ulykke, som har kostet 10 mennesker livet og kvæstet mange flere.

Rapperen, der også er medarrangør af Houston-festivalen, har tilbudt at betale for ofrenes begravelser. Det har de pårørende til fem af ofrene, herunder 9-årige Ezra Blounts familie, imidlertid afslået at tage imod, bekræfter de over for Rolling Stone.

Advokaten til 14-årige John Hilgerts efterladte familie siger til Rolling Stone, at det ikke var et tilbud, som familien nogensinde overvejede at tage imod.

»Af alle de ting, den her sag handler om, er det den mindste bekymring. Denne familie er fast besluttede på at gøre en forskel og sikre sig, at det her aldrig sker til en koncert igen«, siger Hilgert-familiens advokat.

»Jeg finder det ærligt talt nedværdigende og virkelig upassende at tilbyde at betale for begravelser, når man holder det op mod størrelsen på den tragedie, der fandt sted«.

Du kan finde flere udtalelser fra pårørende i Rolling Stones artikel.

Indtil videre har mere end 125 koncertgæster sagsøgt Travis Scott, Drake, Apple og Live Nation. I et fælles søgsmål kræver de 750 millioner dollars (svarende til næsten 5 milliarder kroner) af Astroworld-arrangørerne og de optrædende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af