Soundvenues nytårs-playliste: De bedste festsange fra 2021

Vi siger arrivederci til 2021 og buongiorno til 2022 med de festliste sange fra året der gik.
Soundvenues nytårs-playliste: De bedste festsange fra 2021
Kidd. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Sidste år fejrede vi nytår med en playliste, der gav fingeren til corona. Vi troede, vi stod foran et stort set pandemi-frit år. Det gjorde vi så ikke, og i princippet kunne vi jo derfor igen lave en spilleliste fyldt med sange, der handler om at komme videre.

Men det gider vi ikke, for det er jo for deprimerende med de corona-gentagelser. I stedet er dette års nytårsplayliste en mere simpel og ærlig størrelse. Vi har nemlig helt enkelt samlet 40 af de mest festligste sange fra Danmark og udlandet fra året, der er gået.

Her er alt fra 80’er-pop til UK garage til trap til … ja, alle de andre dejlige, festlige genrer, der har domineret i 2021. Fra Branco til Charli XCX og tilbage igen. Fra PinkPantheress til City Girls og helt hen til Magdalena Bay.

Årets største slaskere må selvfølgelig heller ikke mangle. Så selvfølgelig er ‘Buongiorno’ og ‘Ibiza’ med på listen, og det samme er store sange af Doja Cat, Mø og The Weeknd.

Så må I selv vurdere, hvilken af dem, der skal have æren af at blive sat på klokken 00.00. Men hvis du sætter ‘Buongiorno’ på et minut og 17 sekunder inden midnat, så hopper du ind i det nye år præcis, når saxofonen sparker ind. Siger det bare.

Godt nytår!

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af