Soundvenues nytårs-playliste: 40 sange, der giver fingeren til 2020

Ved du ikke, hvordan du musikalsk skal sige farvel til helvedesåret 2020? Vi kommer til undsætning med playlisten til alle dem, der er SÅ klar til at komme videre til det næste år.
Soundvenues nytårs-playliste: 40 sange, der giver fingeren til 2020
Rihanna siger 'fuck af' til 2020.

Normalt ser vi tilbage på et afsluttet år med bittersød nostalgi og tænker på alle de smukke stunder, vi har haft. Den mest mindeværdige Roskilde-koncert, den dejligste fest eller den der ene oplevelse, der bare indkapslede det bedste af de forgangne 12 måneder.

2020 er ikke sådan et år. 2020 skal bare fucke helt af.

Derfor har vores årlige nytårs-playliste også den midterste finger som tema. Vi har nemlig samlet 40 sange, der er perfekte til at sende 2020 langt ud i fortiden.

Her er både numre til den helt aggressive afsked – som de forkortelsesglade ‘IDFWU’ af Big Sean og ‘IDGAF’ af Dua Lipa – samt opmuntrende parole-sange som Christina Aguileras ‘Fighter’ og ‘Stronger’ af Britney Spears.

Er du helt opgivende omkring 2020? Så spol frem til ‘Helt fuckt’ af Suspekt eller ‘Love Lockdown’ af Kanye West (‘Love Lockdown‘ fordi corona, get it?)

Men okay, det hele skal heller ikke være helt dystert. De fleste vil nok sende 2020 tilbage til mørket på en håbefuld måde. Så selvfølgelig har playlisten også de store sange om at klare det hele: ‘I Will Survive’, ‘No Tears Left To Cry’, ‘Survivor’ og ‘I’m Still Standing’ for bare lige at nævne de sange, der er så klassiske, at vi ikke engang behøver at nævne kunstnerne bag titlerne.

For jo, vi tror da på, det hele bliver bedre i 2021. At vaccinen kommer, at festivalsæsonen får lov til at finde sted, og at vi om præcis ét år kan lave en playliste med et mere opløftende tema end ‘fuck dig 2020’.

Så skal vi ikke skåle for dén profeti? Og dermed …

… godt nytår!

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af