Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – Bon Iver laver musik til Leonardo DiCaprio-film

Julefreden er ved at sænke sig over musikbranchen, men ugen har stadig budt på relativt mange nye udgivelser. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – Bon Iver laver musik til Leonardo DiCaprio-film
Bon Iver. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Mitski ‘Heat Lightning’

Mitski lader op til at udgive albummet ‘Laurel Hell’ 4. februar, og hun fortsætter stimen af bundsolide singler med den nye ‘Heat Lightning’, der handler om søvnløshed. Sangen er på én gang diskret og skrøbelig i sit instrumentale fundament, og så er Mitskis melankolske vokal overbevisende som altid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Prisma ‘Dejlig er Jorden’

B.S. Ingemanns ‘Dejlig er Jorden’ har alle dage været en af de julesalmer, der fungerer bedst i rockklæder (tænk blot på Gasolins klassiske fortolkning fra 1979). Og sangen fungerer også godt med vokalharmonier, så det er intet under, at søsterduoen Prisma tager sig så godt af den.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Josie Amadonna ‘Ikk’ set før’

Rapperen Josie Amadonna er netop annonceret til næste omgang Vegas Udvalgte, og derfor er det på sin plads, at hun udgiver efterfølgeren til den solide førstesingle ‘Donkey Kong’. På denne nye sang er hun fortsat cocky og hårdtslående, alt imens hun slår fast, at det hun laver er ‘Ikk’ set før’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Girlpool ‘Faultline’

Indiepopduoen Girlpool lader muligvis op til en efterfølger til det stærke 2019-album ‘What Chaos Is Imaginary’ – det håber vi i hvert fald, for ‘Faultline’ er så dejligt længselsfuld og sårbar en single, at vi øjeblikkeligt længes efter mere nyt fra de to sangsmede.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Beach Bunny ‘Christmas Caller’

Beach Bunny er klar med årets muligvis bedste nye julesang – en desperat sang om at ønske et opkald fra en gammel flamme ved juletid. Gruppens sans for store følelser og fængslende melodier er i sit es her, og nummeret indkapsler smukt de splittede følelser, man får, når man ikke tilbringer julen sammen med det menneske, man allerhelst ville.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Why Sun ‘Climber’

Den unge danske rockgruppe Why Sun udgav tidligere i år ep’en ‘Ravine’, og allerede nu er de klar med ny musik – nu med den tidligere Joyce-bassist Albert Louis Mose som nyt medlem. ‘Climber’ er en pulserende, men også tålmodig omgang atmosfærisk postpunk, der skruer godt op for skalaen i lyden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Tierra Whack ‘Dolly’

På sidste uges Top Tracks highlightede vi et nummer fra Tierra Whack-ep’en ‘Rap?’, og denne uge har hun udgivet søster-ep’en ‘Pop?’. Endnu en gang er alle ep’ens tre sange stærke, men hvis vi skal fremhæve én, må det være den country-klingende afslutter ‘Dolly’, hvor vi får Tierra Whack at se i et mere intimt lys end tidligere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Bon Iver & Nicholas Britell ‘Second Nature’

Den nye Adam McKay-film ‘Don’t Look Up’ med Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence er måske ikke ligefrem et mesterværk, men Bon Ivers bidrag til soundtracket er absolut værd at høre. Bon Iver har slået sig sammen med filmens score-komponist Nicholas Britell, og sammen har de skabt en afklaret, varm kærlighedssang, der er svær ikke at blive bare en smule rørt over.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af