Kender du historien om dengang, Queen Elizabeth hjalp Snoop Dogg med at komme ind i England?

Kender du historien om dengang, Queen Elizabeth hjalp Snoop Dogg med at komme ind i England?

Når først man er landet på forsiden af tabloidavisen The Daily Star med overskriften »Spark dette onde svin ud!«, er der kun én person som kan vende stemningen i England. Dronning Elizabeth. Eller »my gal«, som Snoop Dogg kalder hende.

I et interview med DJ Whoo Kid, har vestkystrapperen nemlig for nylig fortalt om dengang i 1994, hvor han skulle lave shows i England for første gang. Det rapporterer Complex.

Snoop Doggs britiske besøg var ikke ligefrem en cripwalk på roser: På den amerikanske side af Atlanten var rapperen anklaget for mord (han blev senere frikendt), og derfor var der altså nogle englændere, som ville have ham forvist fra landet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Gæt, hvem der forsvarede mig? Prøv at gæt«, spørger Snoop Dj Whoo i studiet, og tænder op i en joint. »Dronningen, n***a! Dronningen sagde, at denne mand har ikke gjort noget i vores land. Han må godt komme. Når dronningen siger noget, så buk dig.«

Om det var fordi, at dronning Elizabeth rent faktisk var Snoop-fan er ikke til at sige, men det er sjovt at forestille sig. Snoop selv mener, at prins Harry, havde en finger med i spillet:

»Tror du ikke han sagde: ‘Please, luk ham ind, bedstemor. Han er OK’. Ved du hvad Harry, jeg skal nok lukke ham ind for dig. Når alt kommer til alt, er han ikke så slem, han er faktisk meget sød.«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af