Kim Kardashian afslører den Kanye-joke, hun fjernede fra ‘Saturday Night Live’

Kim Kardashian afslører den Kanye-joke, hun fjernede fra ‘Saturday Night Live’
Kim Kardashian og Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Mens Kanye West og Kim Kardashians skilsmisse endte i krænkelser og chikane fra rapperen, var der også et tidspunkt, hvor det for de involverede parter var mere okay at joke med det hele.

Som da Kim Kardashian tilbage i oktober var vært hos ‘Saturday Night Live’ og i sin åbningsmonolog jokede med, at Kanye var den bedste rapper nogensinde, utroligt rig og et geni – så når hun valgte at lade sig skille fra ham, handlede det kun om én ting: »Hans personlighed«.

Det er dog ikke fordi, at den udgave af ‘Saturday Night Live’ flyder over med skilsmissejokes, og det er der en hel naturlig grund til. Kim Kardashian advokerede for at holde den slags indhold nede.

Det fortæller hun i et nyt afsnit af tv-serien ‘The Kardashians’, skriver People.

Kim Kardashian fortæller blandt andet om én specifik joke, som hun fik fjernet fra showet.

I sketchen ‘The People’s Kourt’ skulle ‘SNL’-komiker Chris Redd i rollen som Kanye have spurgt Kim, om ikke hun ville være hans advokat i deres egen skilsmisse.

Redds Kanye-parodi var med i sketchen, men altså uden ovenstående joke, som Kim Kardashian fik fjernet.

»Skilsmissen er så følsom for ham (Kanye, red.)«, siger Kim ifølge People i ‘The Kardashians’, hvor hun argumenterer for, at hun jo allerede kommer ind på skilsmissen i sin åbningsmonolog.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af