Icekiids debutalbum ‘Ingen roser uden torne’ er ude nu på fredag – se cover og trackliste

Icekiids debutalbum ‘Ingen roser uden torne’ er ude nu på fredag – se cover og trackliste
Icekiid. (Foto: PR)

Icekiid har efterhånden været en etableret stjerne på den danske hiphopscene i en del år. Hans først hits udkom i midten af 2010’erne, og så nåede karrieren selvfølgelig et helt nyt niveau takket være kæmpehittet ‘ErruDumEllaHvad’, der var alle vegne i 2020.

Men på trods af, at den danske afrobeats-pionér har været i gang i årevis, har han faktisk aldrig udgivet et decideret album. Det ændrer sig nu på fredag, hvor debutalbummet ‘Ingen roser uden torne’ udkommer. Det har Icekiid netop meldt ud på Instagram.

Her har rapperen postet coveret, hvor han ligger omringet af roser, samt delt tracklisten. Og den er faktisk ret opsigtsvækkende.

I modsætning til så mange andre danske hiphopalbum har Icekiid tilsyneladende ikke en eneste gæst med på udgivelsens 14 sange. Tracklisten viser også, at singlerne ‘Drippy’ og ‘Kolo’ kommer til at være at finde på albummet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af