Dansk producer er med på denne uges mest stjernespækkede hiphopalbum

Dansk producer er med på denne uges mest stjernespækkede hiphopalbum
Nav. (Foto: Miikka Skaffari/WireImage)

Det går meget godt for de danske hiphopproducere.

Det er måske ikke alle, der ved det, men de seneste år har beatmagere fra Danmark lavet musik med alle fra Drake til Pop Smoke. Denne spøjse og ret fantastiske tendens ser ikke ud til at stoppe.

Så sent som i dag har den canadiske stjernerapper Nav udgivet albummet ‘Demons Protected By Angels’, der inkluderer en sang, som er co-produceret af en person ved navn Piscot.

Piscot er lig med Patrick Piscot; en dansk musiker, der også har været dj, natklubejer og promoter i det københavnske natteliv.

Patrick Piscot var i øvrigt, ifølge et interview hos DR, til stede under terrorangrebet på Utøya, hvilket han har bearbejdet gennem musikudgivelser i eget navn.

Men Patrick Piscot er altså også producer for andre, og hvis hans navn ikke lige lyder bekendt, så kender du nok nogle af de artister, han har arbejdet sammen med.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hans cv tæller nemlig danske kunstnere som Skinz, men også internationale navne som Lil Mosey, Rod Wave og nu altså Nav.

På Nav-albummet har Piscot co-produceret sangen ‘Interstellar’, der gæstes af Lil Uzi Vert. På udgivelsens stjernespækkede trackliste finder man også gæster som Travis Scott, Lil Baby, Future og Lil Durk.

Og hvordan lyder ‘Interstellar’ så? Faktisk ret spacey og futuristisk.

Musikken lyder mere som et Lil Uzi Vert-beat end et Nav-beat – ikke helt ulig sangene på Uzis seneste album ‘Eternal Atake’. Hvilket er en kompliment!

Piscot er i øvrigt ikke den eneste danske producer, der har arbejdet på Nav-albummet: Chanelbigs har produceret ‘Destiny’ mens Jacobsen Beats også har været inde over ‘Interstellar’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af