Artigeardit udgiver stærkt imødeset album på fredag

Artigeardit udgiver stærkt imødeset album på fredag
Artigeardit. (Foto: PR)

Forventningerne er enorme, når Artigeardit udgiver et nyt album.

Her på redaktionen spåede vi, at den 26-årige rapper ikke bare ville udgive årets hiphopalbum i 2023 han ville gå hele vejen og levere en moderne klassiker.

Nu bliver spændingen på forløst på fredag, når Artigeardit udgiver sit fjerde studiealbum under titlen ‘Længe leve’. Det afslører han på Instagram.

Albummet består af 10 sange og er produceret af Frederik Thaae, Anton Westerlin og Adam Hillebrandt.

Artigeardit er gennem de seneste år gået fra at være et lyrisk stærkt undergrundsnavn til at blive en vaskeægte generationsstemme. Hans blanding af attitudefulde bars og indadskuende, poetisk refleksion har gjort ham til arvtageren efter Ukendt Kunstner.

Han udgav sit tredje studiealbum ‘Held og lykke med at komme hjem’ i 2021 og høstede en pæn firestjernet anmeldelse her på siden. Samme år gav han en fænomenal koncert i Vega til seks stjerner.

I 2022 udgav han to singler i eget navn og spillede karrierens største koncert på Roskilde Festival, hvor han bestemt ikke skuffede. Soundvenues musikredaktør kaldte ham Danmarks muligvis bedste rapper.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af