Dokumentar om Beyoncés ‘Cowboy Carter’ kommer på HBO Max

Dokumentar om Beyoncés ‘Cowboy Carter’ kommer på HBO Max
Beyoncé. (Foto: Blair Caldwell)

Beyoncés countryalbum ‘Cowboy Carter’ har taget verden med storm med adskillige rekorder til Queen Bey, herunder for at være den første sorte kvinde nogensinde til at toppe Billboards ‘Hot Country Songs’-liste samt musikmagasinets ‘Top Country Albums’-liste.

I en pressemeddelelse har HBO Max afsløret, at en dokumentar ved navn ‘Call Me Country: Beyoncé & Nashville’s Renaissance’ er på trapperne, og vil ramme streamingtjenesten den 26. april i USA.

Dokumentaren er produceret af CNN FlashDocs og vil kigge nærmere på, hvordan kunstnere som Beyoncé og Lil Nas X har influeret den nutidige countryscene, samt hvordan deres musik har bidraget til historien om sorte musikere i Nashville.

Derudover vil der være interviews af den Grammy-vindende duo Brothers Osborne, banjospilleren Rhiannon Giddens, som medvirker på hittet ‘Texas Hold ‘Em’, Rissi Palmer, Aaron Vance og Denitia samt af diverse kulturkritikere og countrymusikeksperter.

Dokumentaren kommer også til at kunne blive set i Danmark, men den præcise dato vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af