Shop med omtanke

Sommerhatte: Disse ville stylisten købe sig fattig i

Sommerhatte: Disse ville stylisten købe sig fattig i
De flettede hatte fra LOLA Hats er blandt Marie Heymans yndlings.

Hatte har det for vildt i øjeblikket. Rundt omkring i gaderne kan man spotte alt fra de gode gamle kasketter til strå- og safarihatte. Og selv om den danske sommer måske til tider er lidt nærig med solen, så er hatten ikke bare med til at fuldende dit sommer-look. Den er også et ganske glimrende værn mod lyseslukkere som UV-stråler, forbrændt næse og svedig overlæbe.

Men hvad skal man gå efter? Skal man køre tennis-kasketten? Den mere romantiske flettede sommersilhuet eller bølledrengen? Man kan i hvert fald starte med at lade sig inspirere af de sommerhatte, som Marie Heyman, der er stylist og assisterende moderedaktør på Costume, drømmer om at have i sin i forvejen farverige garderobe.

»For mig er hatte den perfekte accessory, fordi du kan adresse dig op og ned med dem. Hvis du for eksempel tager en stor, farverig hat på, så vil det ikke gå ubemærket hen, samtidig med at hatten vil pifte alting så meget op, at man måske næsten ikke lægger mærke til resten af outfittet. Omvendt kan eksempelvis en cap være med til at dresse et outfit lidt ned. Det giver et mere cool, sporty og afslappet look. Med hatte kan man udstråle lige den vibe, man vil«, fortæller hun.

Her peger hun på 10 af de hatte, hun selv sukker efter og tipper til, hvordan de kan styles med et outfit.

Han Kjøbenhavn.

Han Kjøbenhavn

»Jeg elsker Han Kjøbenhavn. De laver så fint tøj til både kvinder og mænd, så jeg shopper der til både min kæreste og mig selv. Cappen her vil jeg bruge til en hvid shirt, et par silkeshorts og nogle sorte loafers«.

LOLA Hats – Nomad Raffia.

LOLA Hats

»Lola Hats er et af mine yndlings hattebrands. Jeg synes, de laver de smukkeste designs, og selv ville jeg bruge stråhatten til en feminin og luftig strandkjole og et par klipklappere«.

Burberry.

Burberry

»Jeg er normalt meget farverig og legesyg i min tøjsmag, men nogen gange synes jeg, det er rart at iklæde mig sort fra top til tå. Til sådan nogle dage ville jeg bruge Burberry-cappen til et par herrebukser og en oversized sort blazer«.

Wood Wood.

Wood Wood

»Den her Wood Wood-cap synes jeg passer til det meste. Jeg ville både bruge den til en feminin kjole, et par oversized jeans eller et par tights for et mere sporty look«.

Marine Serre.

Marine Serre

»Marine Serre-bøllehatten ville jeg bruge til en hvid t-shirt, et par shorts og en farverig perlehalskæde«.

Isabel Marant.

Isabel Marant

»Den 90’erinspirerede bøllehat fra Isabel Marent er så fin og feminin. Jeg ville bruge den til en romantisk hvid kjole og rosa-farvet lip gloss på læberne«.

Louis Vuitton.

Louis Vuitton

»Denne LV-cap er så overdrevet! Jeg er helt vild med den og ville bruge den til et suit for at gøre looket mere sporty«.

Ganni.

Ganni

»Jeg elsker at gå i matchende sæt. Så denne Ganni-hat ville jeg bruge til kjolen i samme mønster«.

Lacoste

Lacoste

»Lacoste er virkelig et brand, der er vokset på mig! Og efter de har fået Louise Trotter som creative director, er der virkelig sket noget. Denne cap ville jeg bruge til en beige oversized blazer og shorts i samme farve«. 

Loewe – Paula’s Ibiza.

Loewe

»Jeg elsker denne Loewe-hat, der er vendbar, så man selv kan vælge, om man vil have den hvide eller den lyserøde side udad. Jeg ville bruge den med et par guld hoops, en denim jakke og et par løse boyfriend jeans«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af