Shop med omtanke

Sneakers du kan bruge vinteren igennem

Vi prøver at ignorere det, men mørket er over os og snart bliver det for alvor koldt og vådt. Det betyder dog ikke, at sneaker-sæsonen er slut. Vi har fundet otte flotte par, der kan holde dine fødder varme og tørre, indtil foråret igen vender tilbage.

Nike Air Max 270 G Shield

Det er faktisk Nikes golfafdeling, der er på spil her, men det betyder primært, at undersålen har lidt knopper, og måske at overdelen er mere clean, som golfspillere jo har det med at værdsætte.

Det er dog netop simpliciteten, der står stærkt, og så er den galoche-agtige overdel altså vandtæt, så du netop kan komme tørfodet igennem lidt af hvert. Samtidig kan golfknopperne nok hjælpe dig med at stå mere fast i glatføre.

Adidas UltraBoost Cold.Rdy

Adidas’ Cold.Rdy-linje er netop lavet til at holde dine fødder tørre og varme om vinteren, og her er det altså det tyske brands populære UltraBoost, der er blevet vinterklargjort.

Cold.Rdy-materialet skulle både være vandafvisende og isolerende, og så er ydersålen af, hvad Adidas kalder Continental WinterGrip – og ja, det navn giver vel næsten sig selv?

Og så er sølv-colorway’en et friskt pust i denne kategori, hvor jordfarver og camouflage ofte dominerer.

Salomon XA Pro 3D GTX

Salomon er et af de mærker, der på sneaker-fronten har nydt godt af de senere års fokus på naturen og udendørslivet. Deres tekniske designdetaljer har nemlig været en stor del af det look, hvilket denne model også understreger.

Her henter de ekstra cool-point for at samarbejde med den japanske butik Beams, der dog maler rimelig meget inden for linjerne og holder sig til Salomons kendetegn som det markante snøresystem og stropperne.

Overdelen indeholder Gore-Tex for at holde vandet ude, mens der er seriøst hiking-potentiale i både den ekstra tykke gummisnude og den kraftige undersål.

Nike Air Force 1 Shell

Air Force 1 er en klassiker, og Nike har for vane at klæde den ekstra på til vinteren. Det gør de igen med denne Shell-version, hvor det altså er, som om hele overdelen er blevet pakket ind i en skaljakke. Den er altså med til at holde vandet ude, mens der er en fleece på indersålen for virkelig at give ekstra varme.

Snøresystemet er altså med træksnøre, og så er den næsten monokrome colorway med den svage antydning af Swoosh’en bare vildt flot.

New Balance MSNB1YL

Det her er lidt af en genistreg – med en snert af glimt i øjet. Det er nemlig en fuldt ud vinterklar sneaker-støvle, hvor skaftet kan lynes af, så du få en sandal. Så er du både klar en tur i vinterkulden og kan slappe af i dit fodkolde sommerhus bagefter.

Den er lavet i samarbejde med Snow Peak og overdelen er lavet af eVent, der er vandtæt og åndbart, mens snøresystemet er træksnøre.

Der er også ekstra beskyttelse på snuden, så der ikke trænger vand ind den vej, mens ydersålen er terrænklar og skridsikker.

Farven er måske ikke for sarte sjæle, men det kan jo være godt med lidt kulør i vintermørket.

Adidas Terrex Free Hiker GTX

Terrex er Adidas’ outdoor-linje, og de har altså lavet den her vilde model. For der er da ikke noget, der skriger mere af efterår, udendørsliv og sneaker møder hiking-komfort end denne camouflage sag.

Vi er ude i både Gore-Tex til at holde vandet ude, Boost-sål, skridsikker Continental-ydersål og så en mid-højde på skaftet, der også sikre ekstra varme omkring anklerne. Og så er den overraskende turkis hælstrop også en fed detalje.

Columbia Flow Borough Low

Der er også skruet op for farverne hos Columbia, der ligesom Salomon er et af de outdoormærker, der har fået lidt ekstra opmærksomhed de senere år. Det er ret fedt, når forventningerne vendes lidt på hovedet, som med splattersålen og de multifarvede snørebånd.

Som du sikkert har gættet efterhånden, så er overdelen vandafvisende, mens ydersålen sørger for et bedre greb på underlaget.

Converse Chuck Taylor Storm Boot High

Chuck Taylor er en institution i sneaker-verdenen, og hvilket altså også betyder, at den efterhånden er blevet udsat for lidt af hvert. Her er den blevet pakket ekstra godt ind i, hvad der nærmest minder om plader af gummi, som en slags panservogn. Og hvis du missede A-Cold-Walls bud på silhuetten, så er Converse altså klar med denne version af deres Storm Boot.

Overdelen er lavet af nubucklæder, mens der er en ekstra Gore-Tex-membran indvendigt, så dine fødder skulle være i sikkerhed for vand. Det er næsten mere end støvle end en sneaker, men altså… fed er den.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af