De bedste jeans, du kan ønske dig – anbefalet af dem der går i dem

At finde jeans, der sidder, som man gerne vil have det, er altid en udfordring. Men måske kan du springe et par led over i din søgen med lidt inspiration fra fire stilbevidste modefolk.

Celine 

Anton Thiemke, 22, model, @antonthiemke:

»De seneste par år har jeg ledt i utallige vintagebutikker rundt omkring i verden efter et par bootcut jeans, der ville fylde mit ego til renden. Så faldt jeg endelig over Celines Dylan Flared Jeans in Union Wash Denim designet af Hedi Slimane.

Denne buks giver mig alt, hvad jeg kunne ønske mig. Vasken er tilpas slidt og nedtonet, men der, hvor den virkelig sparker, er i pasformen. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde et par jeans, der slangede sig så sexet om mig, som de her basser gør.

Anton i sine Celine-jeans.

Nogle gange bliver man nødt til at smide lidt ekstra i kassen for få det lige som man drømmer om – og jeg fortryder ikke en krone«.

Vintage-Moschino

Edda Hansen, 43, indehaver af vintagebutikken Wilde, @missedda:

»Hvis du vil videre fra vintage-klassikere som Levi’s, så er Moschino et fantastisk brand at tjekke ud. De er meget legesyge med deres denimlinje og inkluderer sjove detaljer som søde blomsterknapper og blandede materialer.

Som brand er det utroligt samlerværdigt og til at betale, og deres denimlinje er det letteste sted at starte.

Edda i sine Moschino-jeans.

80’erne og 90’erne er mine yndlingsæraer, når det kommer til denim, og fordi de brugte kvalitetsdenim, så holder de.

Mit yndlingspar for tiden er de her farverige og højtaljede med tapered bukseben. De er super komfortable og lette at style med en enkle trøje eller t-shirt«.

orSlow 

Jonas Abbotts, 24, Assisterende moderedaktør hos Dossier og freelance stylist, @jonasabbotts:

»Ligesom med så meget andet, så forventer jeg, at mine jeans holder i lang tid. Det betyder blandt andet, at man skal passe på sine jeans ved ikke at vaske dem for hårdt eller for ofte.

Men det betyder også, at man skal vælge den rigtige kvalitet. Som udgangspunkt forsøger jeg altid at finde jeans med en højere densitet, som vejer et sted mellem 13 og 20 ounces.

Jonas i sine orSlow-jeans.

Jeg er specielt blevet glad for mine jeans fra orSlow på det seneste. Det er fedt, at de bliver federe med alderen«.

Vintage-Levi’s

Louise Borchers, 32, stylist og moderedaktør på magasinet Office, @l0uiseb0rchers:

»Stort set alle mine jeans er vintage – og Levi’s – jeg elsker, at der har været et andet liv i dem, før de skal ind i mit. Der er noget fedt ved at slide videre på nogle andres aflagte bukser.

Fittet på jeans er så vanvittigt vigtigt, for hvis det er off, ender de stakkels jeans ubrugte og ulykkelige bagerst i skabet. Jeans er lavet til at blive brugt, det er et utilitaristisk stykke tøj. ‘Gå i mig, dans i mig, mal i mig, græd i mig’. Det elsker jeg.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeans skal altid hellere for løse end for stramme! Det er ikke sexet at sige nej til dessert, fordi man har tvunget sig ned i en størrelse, der var flatterende for selvværdet ved at være mindre end normalt, men som efter 20 minutter føles invaliderende. Bevægelsesfrihed et mega must«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af