Shop med omtanke

Fire stærke solbriller – som stylisterne elsker

Det er lige om lidt. Sommer, sol – og ja, solbriller. Fire stylister fortæller om deres egne favoritter.
Gio Armani i sine Linda Farrow-briller. (Foto: Privat)

Linda Farrow

Gio Armani, 26, stylist, @gioarmani08:

»Jeg elsker de lidt større solbriller. Briller med karakter og kant. Derfor har jeg valgt de her fra Linda Farrow, som nærmest er en maske«.

»Der intet der skriger ‘karakter’ mere end at have en maske på, især i disse tider. Og så er jeg også bare en kæmpe nørd, når det kommer til superhelte. Så det er jo endnu bedre«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg er så stor en fan af dem, at jeg købte dem i to forskellige farver«.

Siri Edit Andersson i sine Sun Buddies. (Foto: Privat)

Sun Buddies

Siri Edit Andersson, 26, stylist, @badgalsiri:

»Jeg elsker dem, fordi de passer til alt! De er neutrale, men ikke kedelige. Jeg kan godt lide solbriller, der er sporty – uden at være det«.

»Jeg kan også rigtig godt lide, når glasset er tonet mørkt eller i en farve, i stedet for helt mørkt, så man kan skimte øjnene. Og så elsker jeg solbriller i 90’er- og millennium-stil«. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg har lige købt et par fra Weekday, som – apropos det jeg taler om ovenfor – er tonet i blå med et lækkert millenium-touch over sig«.

Fatimah Gabriella med sine Ace & Tate-solbriller. (Foto: Privat)

Ace & Tate

Fatimah Gabriella, 22 år, stylist og creative director, @fatimah.gabriella:

»Mine absolut favorit solbriller er disse fra Ace & Tate. De er nemme at få til at passe ind i et hvert outfit, jeg er vild med pasformen, og så er der noget over klassiske sorte solbriller. De kan virkelig give noget ekstra til outfittet«.

»Jeg synes klart, at man ikke skal lade sig begrænse af årstiden. Der er for få varme måneder i Danmark«.

Caroline Gudmandsen med Flatlist-brillerne. (Foto: Adam Katz Sinding/Adamkatzsinding.com)

Flatlist

Caroline Gudmandsen, 23 år, stylist, @fashionfrog:

»Jeg har kun et enkelt stel, og det er fra danske Flatlist. Jeg elsker farvede glas, og stel som er let gennemsigtige, så de ikke virker så bastante på ansigtet«.

»Lige nu har jeg kig på et par vintage Yves Saint Laurent-briller fra 70’erne i en klassisk, bred model«. 

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af