Tinder Social gør dating til en gruppeaktivitet og afslører hvilke venner, der bruger appen

Tinder Social gør dating til en gruppeaktivitet og afslører hvilke venner, der bruger appen

Tinder vil gerne have dig ud af huset og ind i datingverdenen. Derfor er appens nyeste opdatering, Tinder Social, bygget til at opfordre dig og dine venner til at tage i byen sammen og møde matches. Selvom den nye funktion kun er i spæde testfaser for en begrænset australsk brugerpulje, har opdateringen allerede skabt røre.

Tinder Social fungerer ved at du kan oprette grupper for dig og dine venner, der allerede har planer om at tage i byen. Jeres gruppe kan så matche med andre vennegrupper og arrangere et meet-up – lidt som den danske fest-app Heaps. I virkeligheden er det hele meget lige til, og bare en udvidelse af måden man møder, matcher og chatter en-til-en.

tinder_socialUI

Problemerne begynder dog at opstå, når Tinder automatisk præsenterer dig for dine venner – en pulje der er trukket direkte fra Facebook. For det første, har du måske ikke lyst til at danne datinggruppe med din tidligere chef eller tante. For det andet, har dine venner måske i det hele taget ikke lyst til at afsløre, at de er på appen.

Som udgangspunkt er alle dine venner søgbare i vennelisten, og deres profiler er lige pludselig tilgængelige ved dine fingerspidser. I og med at alle ikke bruger Tinder på samme måde, kan akavede møder hurtigt opstå mellem de mere socialt orienterede profiler og venner der er strictly DTF. Appens sociale tilføjelse er allerede blevet misforstået af mange som til at opfordre til gruppesex.

Tinder Social er et interessant koncept – og et tydeligt forsøg på at gøre app-dating mindre tabu og fjerne dens ry som udelukkende et seksuelt værktøj. Men det er en problematisk af Tinder, at antage at alle dine venner har lyst til at være søgbare og at alle er interesseret i at få det samme ud af appen.

Tinder Social er den seneste i en række af sociale opdatering i appen. Tilføjelsen har endnu ingen global lanceringsdato, men planlægges at rulles ud internationalt.

Læs også: Kommentar: Derfor er Tinder Guds gave til kærlighed – og sexlivet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af