Trailer: Danmarks første zombiefilm, ‘Sorgenfri’, varsler blodig gru i villakvarteret

Har du nogensinde overvejet gysermetaforerne i vuggevisen ‘Solen er så rød, mor’?

Hvor sidste års poetiske ‘Når dyrene drømmer’ lagde sig i forlængelse af en verdensomspændende vampyrtrend, synes ‘Sorgenfri’ nu at følge i de slæbende, blodige zombiefodspor fra tv-hittet ‘The Walking Dead’ – men med sit eget danske islæt.

Debutanten Bo Mikkelsen står bag filmen, der må betegnes som den første danske zombiespillefilm nogensinde, og som i sin første trailer ikke sparer på hverken blod, intensitet eller stemning fra et lille dansk lokalsamfund.

Man kan naturligvis frygte, at filmen serverer en horror-ret, vi har smagt rigtig mange gange før, men ‘Sorgenfri’ kan forhåbentligt give zombiegenren et tiltrængt skud lokalkolorit.

‘Sorgenfri’, der på engelsk har fået titlen ‘What We Become’, har blandt andre Mille Dinesen (‘Rita’, ‘Nynne’), Troels Lyby (‘En kort en lang’) og Mikael Birkkjær (‘Forbrydelsen II’) på rollelisten og er sat til at få biografpremiere den 3. marts næste år.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold