Podcast bliver til megauhyggelig true horror i trailer til Amazons ’Lore’

Filmatiseringer af podcastfortællinger er det nye, og der i dag er der sågar premiere på en dansk pioner med ’En fremmed flytter ind’. I Amazons kommende serie ’Lore’ er det hverken dramatiseret dokumentar eller true crime, der ligger som forlæg, men derimod en gysende historie, en ’true horror’.

’Lore’ bygger på Aaron Mahnkes iTunes-vindende podcast, hvor forskellige gamle folkeminder fortælles med historisk grundighed og kriblende gyserstemning. Traileren vidner om en serie, som på mange måder falder i tråd med ’The Conjuring’-filmenes påpegning af de overnaturlige begivenheders forankring i virkeligheden.

Ligesom Errol Morris’ Netflix-miniserie ’Wormwood’ sammenkoger ’Lore’ dokumentarisk materiale og dramatiske rekonstruktioner spillet af blandt andet Campbell Scott (’The Amazing Spider-man’) og Robert Patrick (’Terminator 2: Judgment Day’).

’Lore’ er produceret af Gale Ann Hurd med erfaring fra ’The Walking Dead’ og ’Terminator’-filmene og kommer på Amazon Prime 13. oktober.

Læs også: Første trailer til true crime-mesters Netflix-serie om CIA’s LSD-eksperimenter