Ving Rhames blev truet af politiet på sin egen hjemmeadresse, da nabo troede, at han var en tyv

Ving Rhames blev truet af politiet på sin egen hjemmeadresse, da nabo troede, at han var en tyv
Ving Rhames og Tom Cruise under optagelserne til 'Mission: Impossible – Fallout'.

Fra på torsdag kan Ving Rhames’ Luther Stickell atter ses overfor Tom Cruises Ethan Hunt i ‘Mission: Impossible – Fallout’, og at dømme efter de amerikanske anmelderreaktioner, har stjernen endnu et filmhit på hænderne.

Men i privaten har Rhames imidlertid haft et tumultarisk år. I en samtale med den amerikanske radiovært og filmmager Clay Clane fortalte Rhames i weekenden, at han for få måneder siden havde en ubehagelig oplevelse med politiet på sin hjemmeadresse:

»Jeg er i mit hus, kun iført basketshorts. Jeg har to engelske bulldog-hvalpe, og da jeg hører en lyd i min baghave tror jeg, at det er hvalpene der løber rundt. Så banker det også på fordøren.«

Idet skuespilleren åbnede døren, stirrede han lige ind i løbet på en pistol, og to betjente bad ham om at putte hænderne i vejret.

Det viste sig, at naboerne havde tilkaldt politiet, da de mente at have set »en stor sort mand« bryde ind i, hvad der altså var Rhames’ eget hus. Alarmen blev hurtigt afblæst da den ene betjent genkendte Rhames, der efterfølgende gik over til naboerne for at tage en alvorlig snak:

»Jeg sagde til dem, hvad hvis det var min søn, der åbnede døren og han havde en legetøjsfjernbetjening til sit videospil eller lignende i hånden, og politiet troede, at det var en pistol?«

Ving Rhames har været en del af ‘Mission: Impossible’-franchisen siden den første film fra 1995, og har desuden medvirket i blandt andre ‘Pulp Fiction’ og ‘Out of Sight’. ‘Mission: Impossible – Fallout’ får premiere på torsdag.

Læs også: Jo længere Tom Cruise løber på film, jo bedre anmeldelser får han

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af