Hold øje med: Det nye danske mærke Armoire de femme

Hold øje med: Det nye danske mærke Armoire de femme

Den norske designer Kjetil Aas, der er bosat i København og står bag mærket Armoire d’homme, udvider med en womenswear-linje, der meget oplagt har fået titlen Armoire de femme. De to linjer slås sammen under et fælles brand, der har fået navnet Armoire Officielle.

Kjetil Aas har været designer hos både Norse Projects og Won Hundred, inden han i 2012 startede sit eget brand. I 2014 blev hans talent understreget, da han blev nomineret ved ‘DANSK Design Talent – Magasin Prisen’, hvor han under vejledning fra Bruuns Bazaars Bjørn Bruun designede scenetøj til Sivas. Resultatet blev en stringent kollektion, der var bygget op omkring varianter over den hvide skjorte og klassiske herrebukser tilsat pels og grå hoodies.

Det er de enkelte designs i en god kvalitet, særligt de hvide oxfordskjorter, der har været kendetegnende for herretøjslinjen. Derfor er det både oplagt og godt at se, at det er de klassiske skjorter, der også er omdrejningspunktet for womenswear-linjen. De får følgeskab af en blå skjorte med pinstripes, der gøres casual og feminin med en nederdel i samme materiale. Det er ikke banebrydende nyt design, men det er tøj, der holder i flere sæsonen og som passer ind i alle garderober.

Find mere info HER.

Læs også: Norse Project udvider med womenswear-kollektion

img-homepage-840x560

 

ODA_AIMOIRE_D'_HOMME_0137_LOW
Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli

 

 

ODA_AIMOIRE_D'_HOMME_0283_LOW

 

ODA_AIMOIRE_D'_HOMME_0385 1_LOW

 

 

 

 

Sponsoreret indhold