Kylie Jenners Grammy-outfit har sat gang i internetkommentarerne

Kylie Jenner på den røde løber før Grammy-uddelingen (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Måske er det også hendes ansigtsudtryk. Man kan næsten se, at hun ikke føler sig helt tilpas. Det skulle ellers ikke kunne gå galt. Beyoncé havde kridtet banen op dagen før, da hun deltog i en Roc Nation Pre-Grammy-frokost iklædt en skulpturel kjole fra Balmain Couture. Hun fortsatte dermed sin hyldest til sorte designere, da kjolen var fra Olivier Rousteings genoplivning af Balmains couture-afdeling.

Og så skulle Jenner altså tilsyneladende følge trop til selve Grammy-uddelingen. Men mens der egentlig var noget power over outfittet, da modellen tog turen ned ad catwalken for et par uger siden, så lignede Jenner lidt en druknet mus. »Når et outfit har dig på i stedet for omvendt«, som én skrev på Instagram.

Fra Balmains coutureshow i januar

I vanlig ubarmhjertig stil har internettet selvfølgelig allerede kastet sig over Jenners look. Vi har samlet nogle nedenfor, og de rangerer selvfølgelig fra ok skarpe kommentarer til ren LOL.

Læs også: Ariana Grande laver sit eget rød løber-øjeblik efter Grammy-uenighed

Læs også: Rød løber: Mændene oppede sig for alvor ved en stærk Grammy-rød løber

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold