Her er ugens 10 fedeste fester – Chinah-release, Michael Mayer og disco på Natbar

Photo by Samy Khabthani-15

Foto: Samy Khabthani/Soundvenue.

Poptalenter fejrer debutudgivelse
Chinah har fuld fart på. Deres dragende r’n’b har allerede tiltrukket sig masser af opmærksomhed i både ind- og udland, og det tager forhåbentlig til, når de torsdag udsender deres debut-ep, ’Once the Lights Are on’.

Udgivelsen fejrer de med en releasefest på Sigurdsgade 39, hvor man udover en minikoncert med bandet også kan forkæle ørerne med dj-set fra electropopduoen Smerz, footwork-projektet Code Walk og electronica-enmandshæren Sekuoia.

Chinah ep-release
Torsdag den 11. februar

Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold