Jamaika lægger telefonvers på Ung Cezars nye single ‘Ligger i blodet’

Jamaika lægger telefonvers på Ung Cezars nye single ‘Ligger i blodet’
Jamaika på Roskilde Festival.
Foto: Mathias Fredslund Hansen/Soundvenue

Ung Cezar udgav sidste år debut-ep’en ‘HustlerSoverAldrig’, fulgte op med ‘Hilfiger’, og nu er Force One-rapperen tilbage med ‘Ligger i blodet’. Singlen beriges af to ‘hemmelige’ gæster, som dog ikke er helt hemmelige, hvis man lytter efter.

Sangeren, der leverer omkvædet, krediteres som 0100, men lyder nu rimelig meget som Joshua Duncan fra duoen RoseGold, der også huserer hos vejle-pladeselskabet Force One. Det er dog ikke bekræftet, at det er ham.

Sikker kan man dog godt være på, at det er Jamaika, som synger på sangen »fra en telefon fra et ukendt sted i landet«, som det hedder i en pressemeddelelse. Jamaika sidder stadig i fængsel og har tidligere sendt en hilsen til sine fans fra isolationsboksen.

Singlen handler om, at det ligger i blodet at holde hovedet højt på trods af alt det, der sker på gaden, og musikken er produceret af Force Ones faste beatsmed Daniel Rasmussen.

Læs også: Jamaika slår sig sammen med Carmon og Ung Cezar på ghettosinglen ‘La Ma Li’

Sponsoreret indhold