Se årets lineup til Bas Under Buen i Aarhus og København – bl.a. Lucy Love og FlexLikeKev

Se årets lineup til Bas Under Buen i Aarhus og København – bl.a. Lucy Love og FlexLikeKev
Bas Under Buen 2017 på Frederiksberg.
Foto: Flemming Bo Jensen

Fans af tung basmusik har noget at se frem til, når Bas Under Buen nok en gang vender tilbage – denne gang til Bispeengebuen på Frederiksberg og Ringgadebroen i Aarhus. Altså er Odense skåret fra i forhold til de seneste par år.

Hovednavnene til begge arrangementer er rapperen Lucy Love og house-duoen Zookeepers. Til arrangementet på Frederiksberg er den lovende dansk-britiske rapper FlexLikeKev også blandt de optrædende.

Begge udgaver af den danske endagsfestival er naturligvis som altid gratis, så hvis du er i humør til at bruge dagen i selskab med reggae, hiphop, dubstep, drum’n’bass og house, har du næsten ingen undskyldning.

Frederiksberg – lørdag den 14. juli, kl. 15–23
Under Bispeengbuen
Lineup: Lucy Love, Zookeepers, Flexlikekev, Kong Kurs, Dub Manza, Bwoy De Bhajan, Drum And Bass Klubben, Pernille, Circuit 900, Kjærbo, Canaan I, Alex Index, RDG & OHOI!
Læs mere om arrangementet på Facebook HER

Aarhus – Lørdag den 28. juli, kl. 15–23
Under Ringgadebroen
Lineup: Lucy Love, Zookeepers, Oliver Vinyl, Eddy 8000, Bwoy De Bhajan, Shaq, Rob Smyles, Kali-Ma, Denali, Alex Index, RDG & OHOI!
Læs mere om arrangementet på Facebook HER

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.