Distortion annoncerer mini-festival i festivalen

Distortion annoncerer mini-festival i festivalen
I år præsenterer Distortion et alternativ til gadefesterne under navnet Anti Distortion. (Foto: Sophus Wolf/Soundvenue)

Musikalsk badefest under Knippelsbro, fællesspisning, en bådtur med surprise-stop og koncerter på nogle af Københavns smukkeste locations som læsesalen på Det Kongelige Bibliotek, Slotsholmen og Carlsbergs gamle bryghus.

Det er bare nogle af de ting, du kan opleve, når Distortion udvider årets festival med en mini-festival under navnet Anti Distortion. Sidste år blev navnet Anti Distortion brugt om en veteranbustur til Dyrehaven med strygerkvartet, men i år er programmet langt større.

Foreløbigt tæller Anti Distortions musikprogram zimbabweansk folkemusik fra Stella Chiweshe, parisisk house fra Dirty Sound System, afrobeats fra African Acid Is The Future og vokaleksperimenter fra svenske Lo Ersara.

Distortions direktør, Thomas Fleurquin, udtaler om konceptet:

»Anti Distortion bliver en serie af ‘extra small’-begivenheder med 50-100 gæster, som mødes på en super intim måde og fejrer de mest fantastiske små steder i byen. Ligesom alt andet på Distortion handler det om at fejre København, men Anti Distortion skal samtidig fungere som en spændende kontrast til de langt større gadefester og til den store festivalplads på Refshaleøen«.

Anti Distortion finder sted uden for de almindelige festivalområder, men altid i cykelafstand – alle arrangementerne er desuden gratis. Festival løber fra 29. maj til 2. juni.

Det foreløbige program til Anti Distortion:
Onsdag 29. maj, kl. 19.00-01.00
Koncerter og DJs i læsesalen på Det Kongelige Bibliotek og i Bibliotekshaven: Dirty Sound System (FR), Oktober Lieber (FR) og Wolfram Amadeus (AT).

Torsdag 30. maj, kl. 19.00-01.00
Koncerter og DJs i Bryghuset og i Kridttårnet på Carlsberg: African Acid Is The Future (FR), Stella Chiweshe (ZW) og FredB2BSilas (DK).

Fredag 31. maj, kl. 17.00-21.00
Slotsholmen (surprise) og bådtur (surprise).

Lørdag 1. juni, kl. 17.00-21.00
Musikalsk badefest under Knippelsbro med blandt andre Lo Ersara (SE), grill ved Kulturtårnet og vin på kajen.

Læs også: Distortion afslører 30 nye navne til Ø’en og klubben

Læs også: Red Bull lover at holde Vesterbros største fest til Distortion – fire navne offentliggjort

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af