Tre nye Harry Potter-udgivelser på vej i september – kommer kun som e-bøger

Tre nye Harry Potter-udgivelser på vej i september – kommer kun som e-bøger

Hvis du allerede har slugt den seneste nye Harry Potter-bog – ‘Harry Potter and The Cursed Child’ – så skal du ikke vente længe på at få flere Potter-godter. Hun havde egentlig sagt, at ‘The Cursed Child’ var sidste punktum om Potter himself, men forfatteren bag succes-franchisen, J.K Rowling, annoncerede i går aftes, at der er tre nye e-bøger på vej om det populære magiker-univers.

Du kan altså ikke købe en fysisk udgave, men skal have fat i tabletten for at læse bøgerne. Der er tale om tre korte bøger, der ikke handler direkte om Harry Potter, men om personer og steder, læserne har mødt i tidligere udgivelser.

I ‘Power, Politics And Pesky Poltergeists’ bliver det afsløret hvordan den strenge Professor Umbridge blev så nødesløs. Derudover møder vi en ung Professor Horace Sloghorn, og ser hvordan hans forhold var med Voldemort. Vi får også historien bag troldmandsfængslet Azkaban.

I ‘Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies’ får vi mere baggrundshistorie om Professor McGonagall og Remus Lupin.

I ‘Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide’ får vi mere at vide om troldmandsskolen Hogwarts’ historie.

Harry Potter-fans har indtil videre haft en god sensommer, og det ser da også ud til at Harry Potter-franchisen er ved at blive genoplivet fra sin dvale. For blot en måned siden udkom den ottende historie – og du skal kun vente til den 6. september, hvor du kan købe de tre e-bøger. De er omkring 10.000 tegn lange, hvilket er omegnen af 20 sider. De kommer til at koste tre dollar per styk, hvilket svarer til omkring 20 kroner.

Læs også: ‘Harry Potter’-spinoffen ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ får sin første lange trailer – se den her

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold