Se DMX holde en hiphop-gudstjeneste til Kanye Wests Sunday Service

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To rapstjerner med indre dæmoner fandt sammen i weekenden, da DMX gæstede Kanye Wests Sunday Service-event for at lede gudstjenesten.

For det kan godt være, at Kanye West ikke har haft det vildt nemt den seneste tid. Rapperens kamp med bipolær sindslidelse og hans svære forhold til medierne har været meget omdiskuteret – især efter det bizarre forår i 2018, hvor han gang på gang erklærede sin støtte til Trump og blandt andet satte spørgsmålstegn ved slaveriets eksistens.

Men Kanyes eskapader er intet i forhold til de ting, DMX har været igennem. Rapperen, der slog igennem i slutningen af 90’erne, har været inde og ude af fængsel løbende og har desuden talt åbent om sin afhængighed af crack. Den tidligere stjerne ramte bunden i 2013, da videokameraer fangede ham i at løbe splinternøgen rundt på gangen i et hotel i Detroit. Senest har han været bag tremmer for skattesvindel i et år og er blevet løsladt i januar.

Begge kunstnere er dog også troende kristne, og nu har DMX altså slået vejen forbi Kanyes tilbagevendende Sunday Service-gudstjeneste. Hans prædiken har mere end en snert af hiphop over sig. DMX rapper nærmest en tekst, der blandt andet indeholder sætningen »I am God’s favorite child!« og en linje om at skaffe sig mere ejendom. Til sidst spiller et band Kanyes troll-track ‘Lift Yourself’, og Chicago-kunstneren rapper »poopity-scoop«-teksten.

Det ser pænt festligt ud det hele. Hvis alle prædikener forløb sådan her, ville vi i hvert fald være i kirke hver søndag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Sunday Service @divinebars @1shotdealz Ye

A post shared by DMX (@dmx) on

Læs også: Kanye West og Kim Kardashian kom for sent til Chance the Rappers bryllup

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af