Jimmy Kimmel tager pis på bagelspisende Kanye West midt i skandale

Jimmy Kimmel tager pis på  bagelspisende Kanye West midt i skandale
Jimmy Kimmel jokede onsdag aften med Kanye West.

Kanye West har trukket overskrifter i ugevis. I går blev han droppet af en lang række samarbejdspartnere. Ikke mindst Adidas for hvem han har kørt det massivt succesfulde Yeezy-brand. 

Der er ikke noget sjovt over, de hadefulde og antisemitiske kommentarer Kanye West har stået bag i den seneste tid. 

I går vovede talkshow-vært Jimmy Kimmel dog alligevel at spinde lidt komik på Kanye West-fadæsen i sit show Jimmy Kimmel Live

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da han åbnede aftenens show harcelerede komikeren over Kanyes nedadgående spiral: 

»I går mistede Ye en aftale til 1,5 milliarder dollars med Adidas« lagde Kimmel ud. Herefter adresserede han, at Kanye West skulle være troppet uanmeldt op hos et andet skofirma, nemlig Skechers, der dog fik ham eskorteret ud af bygningen og afviste muligheden for en handel. 

Ironien der faldt Kimmel for brystet var dog, at der er blevet taget billeder af West, hvor han inden sit besøg hos Skechers var forbi en bagel-forretning. For som mange vil vide, er det netop stjernens antisemitiske kommentarer, der med rette har givet ham problemer.

Derfor mener Kimmel, at Kanye i det mindste bør få forbud mod at spise bagels. Selvom det selvfølgelig ikke er hårdt nok i sig selv.

»Han burde ikke få lov til at spise bagels mere, vel? I det mindste«, jokede værten. »Lox him up!« lød det efterfølgende med reference til det amerikanske navn for bagels med laks. 

Efterfølgende tog Jimmy Kimmel pis på, at voksmuseet Madame Tussauds har fjernet deres figur af West: »De har tænkt sig at smelte det om til en masse små Kevin Harts, har jeg hørt« lød Kimmels joke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af