‘Big Little Lies’ fik Nicole Kidman til at smadre en dør

‘Big Little Lies’ fik Nicole Kidman til at smadre en dør
Nicole Kidman i 'Big Little Lies'. (Foto: PR)

Selv de mest garvede skuespillere kan blive påvirkede af lange dage med intense optagelser.

Det kan Nicole Kidman skrive under på, da hun efter en udmattende dag på settet til ‘Big Little Lies’ vendte hjem og i frustration kylede en sten gennem sin dør. Det genkalder skuespilleren i et interview med The Hollywood Reporter.

»Jeg kastede en sten fordi døren var låst, og jeg kunne ikke komme ind. Jeg havde tydeligvis en masse ophobet. Jeg ødelagde hele døren. Det kostede en formue«, forklarer Kidman.

I thrillerserien ‘Big Little Lies’ havde den 56-årige skuespiller den intense rolle som kvinden Celeste, der er i et voldeligt forhold med manden Perry, der spilles af Alexander Skarsgård.

Kidman peger på, at udbruddet skyldtes presset fra de lange arbejdsdage, man har som skuespiller.

»Vi opererer på en måde, hvor the show must go on, så du bliver bare nødt til at fortsætte. Ofte betyder det seks måneder med 12-14 timers arbejdsdage, og det er virkelig ikke der, man kan sige, ’jeg skal passe på mig selv’«, forklarer Kidman.

Samtidig fik det også skuespilleren til efterfølgende at gøre sig umage med at balancere sine roller mellem de dramatiske og humoristiske. I Lulu Wangs dramaserie ’Expats’, spiller Kidman en overklassekvinde, hvis barn forsvinder, og hun fortæller, at hun blev nødt til at veje op for den rolle for sin egen psykes skyld.

»Efter ’Expats’ lavede jeg en komedie, fordi jeg følte, jeg blev skør. Jeg tænkte, ’det her er usundt’, og det er noget, jeg synes, vi bliver nødt til at italesætte som skuespillere – at beskytte os selv så vi kan leve så længe som muligt på denne jord. Fordi det er ekstremt hårdt for psyken«, sagde Kidman.

Den komedie, Kidman snakker om, er sandsynligvis den kommende Netflix-produktion ’A Family Affair’. I filmen indleder hun et forhold til sin datters chef – en filmstjerne spillet af Zac Efron.

’A Family Affair’ kommer på Netflix 28. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af